Visie en missie

Onze visie

Een essentieel onderdeel van een gebouw is de constructie. Behalve essentieel en functioneel maakt de constructie ook deel uit van het ontwerp; de architectuur. De zichtbare kolommen, balken en vloeren zorgen onder meer voor het ritme, de spanning en het gevoel dat een gebouw uitstraalt. Voor een optimaal resultaat is een goede integratie in het ontwerp belangrijk. De constructie moet efficiënt en met oog voor architectuur zijn ontworpen.

Door Strijbos Constructie Advies direct actief bij het ontwerpproces te betrekken, is in een vroeg stadium zichtbaar of de architectuur aan alle voorwaarden voldoet. Samen zoeken we naar het beste resultaat, dat zowel esthetisch als efficiënt is.
Door constructieve alternatieven aan te reiken, krijgt de architect, maar ook de opdrachtgever, een realistisch beeld van de mogelijkheden van een gebouw. Zo realiseren wij samen een optimaal ontwerp. Als constructief ontwerpbureau brengt Strijbos Constructie Advies alle opties in kaart en tast de grenzen af. Uiteindelijk valt of staat een gebouw met een goede constructie.

Onze missie

Strijbos Constructie Advies is een flexibel, betrouwbaar en daadkrachtig ingenieursbureau, dat zich bezighoudt met constructie advies. Vakbekwaam en oplossingsgericht streven wij naar duurzame klantrelaties, waarmee wij met een open en eerlijke wijze van communiceren aan prachtige projecten mogen werken.

Bij ieder project is het onze missie om u als opdrachtgever te verrassen met onze hoogwaardige dienstverlening. Innovatief waar het kan, traditioneel waar het moet en ……. altijd op zoek naar een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Contact

Tel: 06 236 520 35
E-mail: info@strijbos-constructie.nl
Parklaan 10, 5981 XX Panningen

Constructie advies

Ontwerp
Coordinatie
Advies

Strijbos Constructie © 2017. Alle Rechten Voorbehouden | Remmedia Webontwerp